|
Portal al romanilor din Spania.Cracking wpa cracking_wpa,internet wifi,antene home made pentru internet wireless,dictionare de parole wifi,totul pe http://www.profesionalesespana.com/foro
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
symonela78 membru nou

Data inscrierii: 30/Dec/2008 Mesaje: 15 Localitate: Madrid
|
Trimis: 01/04/2009 10:28 Titlul subiectului: Camera de inchiriat sau apartament de impartit in doi |
|
|
Buna ziua!Locuiesc in Madrid in zona de metro Alto de Extremadura,linia 6 de metro.Am un apartament de 4 camere,situat la parter,zona foarte linistita la 2 minute de metro.Vreau sa inchiriez o camera sau sa impart apartamentul cu alta familie(pereche, nu neaparat casatoriti).Exclus barbati singuri sau familii cu copii sub 15 ani.Pot fi si fete(femei)singure sau impreuna(rude).Pretul camerei este de 250 euros + fiantza 150.Daca este familie si doreste sa impartim apartamentul pretul este 450 + 200 fiantza,iar in pret sint incluse cele doua camere.In apartament locuiesc doar eu si sotul.Cheltuielile nu sint incluse in pret.
Camerele(apartamentul) sint disponibile deja de azi 1 Aprilie 2009 si pot fi inchiriate de la indiferent ce data. |
|
| Sus |
|
 |
Francisco membru nou

Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 14 Localitate: Gijon
|
Trimis: 01/04/2009 10:52 Titlul subiectului: vvvv |
|
|
| buna symo.sunt interesat in anunt pt niste prieteni.te rog sa imi trimiti pe mail un nr de tel ca sa te contacteze. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|