|
Portal al romanilor din Spania.Cracking wpa cracking_wpa,internet wifi,antene home made pentru internet wireless,dictionare de parole wifi,totul pe http://www.profesionalesespana.com/foro
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Francisco membru nou

Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 14 Localitate: Gijon
|
Trimis: 01/04/2009 11:33 Titlul subiectului: Informatii utile din Spania |
|
|
Asa cum zice si titlu as vrea sa incep prin a multumi celor care se ocupa de forum si sa sper ca romanii din Spania vor fi din ce in ce mai prezenti pe aici.Nu demult cind eram in cautare de informatii urmind a veni in aceasta tara am avut urita surpriza de a descoperi ca toata lumea se cearta,se injura,si mai rau se fura unul pe altul,ca sa nu mai zic de anumite pagini web dedicate romanilor din Spania care nu au alt scop decit de a face trafic si useri cit mai multi.In ce priveste acest forum(felicitari adminului)am observat ca aici nu sint permise astfel de practici,si ma refer la injuraturi,si alte chestii de genul asta.Este adevarat ca se poate imbunatati si mai mult dar se pare ca nimeni nu are interes,numai ca atunci cind sintem in cautare de ceva cu totii dam iama in internet sa vedem ce gasim bun pentru noi si nimeni nu vrea sa participe aducind noi informatii utile.Eu de putin timp am ramas fara munca,mai bine zis cu foarte putina si am mai mult timp liber pe care am sa-l dedic acestui lucru.Acum dupa aproape doi ani de Spania am conceput cit de mult inseamna ca cineva sa intre pe un astfel de forum si sa puna un anunt fie el cit de mic si de neinsemnat.Uneori aceste anunturi pot ajuta persoane care sint la limita puterilor,uneori la limita disperarii,negasind de munca sau un loc linistit unde sa isi petreaca timpul liber,o locuinta,etc.De numeroase ori pe acest forum am gasit programe extrem valoroase care in mod natural sint imposibil de gasit ,,la liber",alteori am vizionat filme,si de multe alte ori am gasit ajutor in cei de pe acest forum.Stiu ca suna destul de bizar ce zic,dar acum ca sint patit vreau si eu sa contribui la dezvoltarea acestui forum.Am ales acest forum din mai multe considerente dar cel mai important este seriozitatea in ce priveste userii,si faptul ca pe acest forum nu sint lasati sa faca misto de ceilalti,sa injure,etc,lucru destul de rar pe alte siteuri.Cu aceasta ocazie am sa rog adminul daca este posibil sa faca citeva schimbari sau sa adauge citeva noi topicuri.Nu am sa le fac publice aici de moment pentru ca vreau sa dezbat un pic pe marginea lor.Am sa le trimit prin mesaj privat,dupa care daca sint acceptate am sa ma ocup personal si mai ales zilnic de bunul mers al acestor noi topicuri.
...viata lunga tuturor! |
|
| Sus |
|
 |
admin Administrator

Data inscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 768 Localitate: Madrid
|
Trimis: 02/04/2009 09:11 Titlul subiectului: k |
|
|
| Am primit mesajul.Nu am nimic impotriva numai sa vedem sa daca vreunul din subiectele propuse nu se regasesc si in alte topicuri.In mare 2 zile iti fac topicurile cerute. |
|
| Sus |
|
 |
Francisco membru nou

Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 14 Localitate: Gijon
|
Trimis: 02/04/2009 09:43 Titlul subiectului: x |
|
|
| Multumesc!Nu este graba mai ales ca vreau sa pregatesc materialele si vreau sa le fac cit mai bine cu putinta. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|