| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Administrator

Data inscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 768 Localitate: Madrid
|
Trimis: 06/01/2009 13:17 Titlul subiectului: Oferta de munca-constructii Madrid-2009 |
|
|
Sint in cautare de muncitori pentru a forma doua echipe.Este vorba de reforme de interior in Madrid si imprejurimi.Ma intereseaza ca cei care sint interesati sa cunoasca bine meserie(oficiali 1A) si bineinteles ca pe linga ei am nevoie si de peoni(ajutoare).Virsta oamenilor sa nu depaseasca 35 ani.Se da proba de lucru,1..3 ore pentru fiecare meserie in parte.Peonii nu vor da proba de fapt ci vor fi alesi dupa cum muncesc (cantitativ)Orele de proba se platesc numai celor care vor fi selectionati.Cei interesati pot lasa datele de atingere aici,sau le pot trimite pe email bruttus139@gmail.com
Anuntul este valabil pina la stergerea lui de pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
RaduB membru nou

Data inscrierii: 20/Ian/2009 Mesaje: 15 Localitate: Madrid
|
Trimis: 20/01/2009 21:44 Titlul subiectului: Re: Oferta de munca-constructii Madrid-2009 |
|
|
| admin a scris: | Sint in cautare de muncitori pentru a forma doua echipe.Este vorba de reforme de interior in Madrid si imprejurimi.Ma intereseaza ca cei care sint interesati sa cunoasca bine meserie(oficiali 1A) si bineinteles ca pe linga ei am nevoie si de peoni(ajutoare).Virsta persoanelor sa nu depaseasca 35 ani.Se da proba de lucru,1..3 ore pentru fiecare meserie in parte.Peonii nu vor da proba de fapt ci vor fi alesi dupa cum muncesc (cantitativ)Orele de proba se platesc numai celor care vor fi selectionati.Cei interesati pot lasa datele de atingere aici,sau le pot trimite pe email bruttus139@gmail.com
Anuntul este valabil pina la stergerea lui de pe forum. |
Salutare
Da' eu as fi interesat ! Iti triit un email cu datele de contact !
Sanatate numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
admin Administrator

|
Trimis: 21/01/2009 07:37 Titlul subiectului: sal |
|
|
| Radu am citit emailul.Ai putina rabdare sa vad ce si cum cu cei care au venit pina acum . |
|
| Sus |
|
 |
RaduB membru nou

Data inscrierii: 20/Ian/2009 Mesaje: 15 Localitate: Madrid
|
Trimis: 21/01/2009 20:06 Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| admin a scris: | | Radu am citit emailul.Ai putina rabdare sa vad ce si cum cu cei care au venit pina acum . |
Sigur, rabdare este, nu lipseste ;) !
Multumesc... si sa auzim de bine nea ! |
|
| Sus |
|
 |
admin Administrator

|
Trimis: 24/01/2009 09:04 Titlul subiectului: .. |
|
|